Over ons

PASSIE VOOR MUZIEKWEERGAVE

Oprichter van de Vintage HiFi Winkel Tonnis de Jonge: "Ik heb altijd al heel veel plezier gehad in het luisteren naar muziek met goede en mooie HiFi-apparatuur. Dat begon al tijdens de jaren '70, toen ik mijn eerste mono transistorradio en cassetterecorder kocht. In die periode werd de basis gelegd voor mijn grote interesse in muziek en afspeelapparatuur. Daarna veranderde ik zeer regelmatig van apparatuur en was het hek van de dam. Dat veranderen van apparatuur is eigenlijk nooit gestopt. De sfeer van nostalgie en bouwkwaliteit die rondom vintage HiFi-apparatuur hangt, maakt het voor mij onweerstaanbaar leuk! Uiteindelijk heeft die gedrevenheid geleid tot het oprichten van de Vintage HiFi Winkel."

LUISTERRUIMTE

Het online kunnen bestellen van vintage HiFi-apparatuur is voor de Vintage HiFi Winkel geen primaire doelstelling. De Vintage HiFi Winkel gaat voor persoonlijk contact met haar klanten. Daarom is het ook niet vreemd dat de Vintage HiFi Winkel over een eigen, centraal gelegen luisterruimte beschikt. Hier kan op afspraak alle vintage HiFi-apparatuur bekeken en beluisterd worden. Tevens bieden wij in de luisterruimte de mogelijkheid om met pinpas te betalen. Wij zien u dan ook graag in onze luisterruimte om samen met u (en een drankje) onze interesse in vintage HiFi-apparatuur te delen. Daar worden wij blij van!

LUISTERSESSIES

Bij de Vintage HiFi Winkel zijn wij graag met onze vintage producten bezig. Niet alleen is het voor ons een feest deze weer zo goed mogelijk op te knappen en te verkopen aan liefhebbers. Het is voor ons een nóg groter feest om vintage HiFi-apparatuur uitvoerig te beluisteren en onze luisterervaringen op de website te vermelden. Op deze manier kunnen wij onze klanten nog meer betrekken bij ons enthousiasme voor vintage HiFi-apparatuur. en zijn wij in staat onze eigen referentieset samen te stellen. Meer weten over onze luisterervaringen met onze producten?
Naar recensies >